Σεισμοσ - ΣΕΙΣΜΟΣ, ΣΕΙΣΜΟΣ...ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ! :: Χαρούμενος ... - *πάνω απ' όλα διατηρείστε τη ψυχραιμία σας και ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

Σεισμοσ - ΣΕΙΣΜΟΣ, ΣΕΙΣΜΟΣ...ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ! :: Χαρούμενος ... - *πάνω απ' όλα διατηρείστε τη ψυχραιμία σας και ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:. Σεισμός έγινε τώρα στην κρήτη. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό κέντρο (emsc), ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,2 βαθμών και σημειώθηκε σε πολύ. Η δόνηση ήταν ισχυρή και είχε μεγάλη διάρκεια, ενώ έγινε αισθητός στην αθήνα, ακόμη και στα ιωάννινα. Τράνταξε την αττική και τη βοιωτία ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.00 σήμερα πέμπτη κοντά στη θήβα. Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο

Σεισμός έγινε τώρα στην κρήτη. Στις σεισμογενείς περιοχές της ευρώπης, που μελλοντικά δεν αποκλείεται να βιώσουν τις καταστροφικές συνέπειες φονικών σεισμών της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ανήκει η ελλάδα, σύμφωνα με επιστημονικό. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε. Η μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι έντονη, με τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής δόνηση να υπολογίζεται στα 5 ρίχτερ. Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 9 ΡΙΧΤΕΡ!ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 50 ...
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 9 ΡΙΧΤΕΡ!ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 50 ... from 4.bp.blogspot.com
Κατά τη διάρκεια του σεισμού όταν αισθανθείτε μια σεισμική δόνηση, μπείτε αμέσως κάτω από ένα γραφείο ή ένα πολύ γερό τραπέζι. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό κέντρο (emsc), ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,2 βαθμών και σημειώθηκε σε πολύ. Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο Ρεπορτάζ, ελλάδα, οικονομία, κόσμος, sports, τεχνολογία, videos, τv. Η online έκδοση της ζούγκλας. Τράνταξε την αττική και τη βοιωτία ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.00 σήμερα πέμπτη κοντά στη θήβα. Κατά τη θραύση των asperities (λόγω της οποίας παράγεται η vlf ακτινοβολία) το σύστημα χαρακτηρίζεται από «θετική ανάδραση», δηλαδή έχει εκτραπεί σε κατάσταση μη ισορροπίας· η θραύση της μιας σκληρής δομής ανατροφοδοτεί τη θραύση της επόμενης (φαινόμενο χιονοστιβάδας ). Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος.

Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία.

Εδώ μπορείτε να βλέπετε live τι καταγράφει το γεωδυναμικό ινστιτούτο για όλους τους σεισμούς. Η μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι έντονη, με τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής δόνηση να υπολογίζεται στα 5 ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε ολόκληρη την κεντρική και βόρεια. Οι σεισμολόγοι προειδοποιούν πως η μετασεισμική δραστηριότητα θα είναι έντονη και παροτρύνουν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος. Ανάστατοι οι κάτοικοι, βγήκαν στους δρόμους. Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Σταθείτε μακριά από παράθυρα, βιβλιοθήκες, μεγάλους. Η online έκδοση της ζούγκλας. *αν είστε μέσα σε κτίριο, μείνετε μέσα και μην επιχειρήσετε να βγείτε κατά τη διάρκεια του σεισμού. Τράνταξε την αττική και τη βοιωτία ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.00 σήμερα πέμπτη κοντά στη θήβα. Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος. Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 10 χλμ. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 47 χιλιομέτρων στον ειρηνικό, ανοικτά της ισινομάκι, στη νομαρχία μιγιάγκι της ιαπωνίας, όχι μακριά από τον χώρο όπου είχε εντοπιστεί το επίκεντρο του σεισμού του 2011 που προκάλεσε τεράστιο τσουνάμι.

Σεισμός στη Σάμο: Παρατείνεται η προθεσμία καταβολής ΦΠΑ ...
Σεισμός στη Σάμο: Παρατείνεται η προθεσμία καταβολής ΦΠΑ ... from www.alphafreepress.gr
Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κύπρο. *αν είστε μέσα σε κτίριο, μείνετε μέσα και μην επιχειρήσετε να βγείτε κατά τη διάρκεια του σεισμού. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και είχε επίκεντρο 12 χλμ νοτιοδυτικά της τήλου. Ανάστατοι οι κάτοικοι, βγήκαν στους δρόμους. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Κατά τη θραύση των asperities (λόγω της οποίας παράγεται η vlf ακτινοβολία) το σύστημα χαρακτηρίζεται από «θετική ανάδραση», δηλαδή έχει εκτραπεί σε κατάσταση μη ισορροπίας· η θραύση της μιας σκληρής δομής ανατροφοδοτεί τη θραύση της επόμενης (φαινόμενο χιονοστιβάδας ).

Σταθείτε μακριά από παράθυρα, βιβλιοθήκες, μεγάλους.

Οι σεισμολόγοι προειδοποιούν πως η μετασεισμική δραστηριότητα θα είναι έντονη και παροτρύνουν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Τράνταξε την αττική και τη βοιωτία ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.00 σήμερα πέμπτη κοντά στη θήβα. Ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 47 χιλιομέτρων στον ειρηνικό, ανοικτά της ισινομάκι, στη νομαρχία μιγιάγκι της ιαπωνίας, όχι μακριά από τον χώρο όπου είχε εντοπιστεί το επίκεντρο του σεισμού του 2011 που προκάλεσε τεράστιο τσουνάμι. Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία. Παρότι η δόνηση ήταν ασθενής, συνοδευόταν από έντονο βουητό, και τράνταξε στιγμιαία το. Τι κάνω κατά την διάρκεια. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και. Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 10 χλμ. Αρχικά, ο σεισμός είχε αναφερθεί με μέγεθος 5,9 βαθμών, ωστόσο αργότερα αναθεωρήθηκε στα 6 ρίχτερ από το αστεροσκοπείο αθηνών και στα 6,3 από το usgs. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο

Ζητήστε καταφύγιο κάτω από ένα τραπέζι ή στο κούφωμα μίας. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Η online έκδοση της ζούγκλας. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα

ΣΕΙΣΜΟΣ_ΛΕΣΒΟ_ΤΟΥΡΚΙΑ - Nantia Report
ΣΕΙΣΜΟΣ_ΛΕΣΒΟ_ΤΟΥΡΚΙΑ - Nantia Report from www.nantiareport.gr
Ζητήστε καταφύγιο κάτω από ένα τραπέζι ή στο κούφωμα μίας. Τι κάνω κατά την διάρκεια. Σεισμός έγινε τώρα στην κρήτη. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε ολόκληρη την κεντρική και βόρεια. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και είχε επίκεντρο 12 χλμ νοτιοδυτικά της τήλου. Ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 47 χιλιομέτρων στον ειρηνικό, ανοικτά της ισινομάκι, στη νομαρχία μιγιάγκι της ιαπωνίας, όχι μακριά από τον χώρο όπου είχε εντοπιστεί το επίκεντρο του σεισμού του 2011 που προκάλεσε τεράστιο τσουνάμι. Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 10 χλμ.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:16 σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της λάρισας και 21 χιλιομέτρων από την ελασσόνα.

Η μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι έντονη, με τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής δόνηση να υπολογίζεται στα 5 ρίχτερ. Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία. Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο *αν είστε μέσα σε κτίριο, μείνετε μέσα και μην επιχειρήσετε να βγείτε κατά τη διάρκεια του σεισμού. Τι κάνω κατά την διάρκεια. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό κέντρο (emsc), ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,2 βαθμών και σημειώθηκε σε πολύ. Ρεπορτάζ, ελλάδα, οικονομία, κόσμος, sports, τεχνολογία, videos, τv. O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και. Παρότι η δόνηση ήταν ασθενής, συνοδευόταν από έντονο βουητό, και τράνταξε στιγμιαία το. Τράνταξε την αττική και τη βοιωτία ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.00 σήμερα πέμπτη κοντά στη θήβα. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κύπρο. *πάνω απ' όλα διατηρείστε τη ψυχραιμία σας και ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα: Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα.